Wat is Google ads

Google ads 2023

In deze tijd realiseren steeds meer bedrijven zich dat de online wereld anders is dan de offline wereld. Zo dient je website bijvoorbeeld een logische structuur te hebben en in te spelen op relevantie zoektermen door middel van content marketing. Maar ook, en daarom ben je waarschijnlijk op dit artikel beland, online adverteren door middel van Google Ads!

Je hebt gehoord of gelezen dat je door middel van Google Ads op de korte termijn conversies kunt binnenhalen, of dit nu offerte formulieren, contactaanvragen of de verkoop van producten zijn of klanten in je winkel. Dit is inderdaad door te adverteren op Google zeer goed mogelijk. Toch is het belangrijk om je goed te verdiepen of goed te laten adviseren. Wij zien namelijk dat veel grote online bureau’s en bedrijven zichzelf helemaal verliezen in de mega wereld van SEA of google Ads. Daarom is het belangrijk bij de basis te blijven, je klant. En niet bij allemaal micro conversies die “misschien” wat bijdragen aan jou handel.

Anno 2023 is Google Ads qua mogelijkheden sterk gegroeid en begrijpen wij dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vraag daarom advies van onze experts. Wij willen je graag op weg helpen