Hulp met Google Ads

Hulp met Google Ads Header

Wilt u ook groeien met uw onderneming en online meer klanten bereiken die uw bedrijf niet kennen? Wij kunnen u goed helpen met  Adwords (Google Ads) onze jaren ervaring en onze nuchtere houden geven de beste en goedkoopste hulp. Daarin geloven wij niet in experts van 150 euro, die “weten” hoe google ads of adwords precies werkt. Wij zijn wat nuchterder en wij handelen op data.

Het ene bedrijfs is namelijk echt niet als het andere bedrijf. Wij hanteren daarom een uurtarief van 75 euro en leren met u bedrijf mee. Want ook voor dat bedrag kan je de beste Adwords en Google Ads experts inhuren. Het gaat namelijk niet om 5/10 of twintig jaar ervaring. Het gaat om metersmaken binnen je adwords of google ads account en zo snel mogelijk te sturen op wat werkt en te stoppen met wat niet werkt. Vandaar dat wij van klantvast wat goedkoper zijn. Maar geloven in langere samenwerkingen en meer te leren.

Wat kost Google ads?

Wist je dat je Overigens betaald u hierbij alléén wanneer men ook op uw tekst advertentie ( Ads) klikt. Wanneer uw advertentie dus in beeld verschijnt en men niet erop klikt dan kost het u ook niks. Samen zullen we een bedrag bepalen wat u het waard vind om te investeren. Echter vinden wij het belangrijker te kijken naar wat het oplevert.

Stel u betaald 1000 euro aan klik kosten. Dit klinkt enorm veel. Maar als u er daardoor 5000 euro aan handel aan overhoudt, zou iedereen zeggen dat dit goedkoop is. Daarom zullen wij van klantvast samen een plan van aanpak maken om jou google ads goed in te richten. Hierdoor behoud u wel volledig het overzicht van de uitgaande kosten en uw Google Ads budget.

Wilt u meer informatie en de mogelijkheden voor uw onderneming? Maak dan gebruik van onze expertise en neem vandaag nog vrijblijvend contact  op klant vast