Google My Business inrichting meerdere locaties

Heb jij geen zin om deze hele tekst te lezen? Neem gewoon contact op met Klantvast. Wij schrijven al SEO teksten vanaf 75 euro per tekst. 

Het Inrichten meerdere Google bedrijfsprofiel locaties

De uitdaging voor Louwman was eerst om alle bedrijven goed zichtbaar te krijgen op google en google maps. Dit begon met het verzamelen van alle adressen in 1 account. Veel Google locatie accounts waren al geclaimd door een mailadres die niet meer bestond en ga zo maar door. Dus veel contact met Google om te zorgen en bewijzen dat Louwman de eigenaar is van de louwman locatie.

Nadat we alle locaties hadden verzamelen voor google mijn bedrijf was het zaak om dit seo technisch, goed in te regelen. Dit begint echt bij de basis met simpelweg alles in te vullen wat Google graag wil dat je invult op google mijn bedrijf. Om vervolgens een SEO-analyse te doen om te bekijken waar we kansen zagen.

Na deze analyse hebben we de aanpassingen doorgevoerd en halen we +125procent meer bezoekers binnen via de Google Mijn bedrijf locaties op google.

Google Reviews behandelen

De volgende uitdaging was google reviews. Zoals we eerder al hebben beschreven zijn Google Reviews ontzettend belangrijk voor de vindbaarheid. Dit wordt ook elk jaar een stukje belangrijker gemaakt door google, het was dus zaak voor Louwman om te zorgen dat hier een strategie voor kwam die uitvoerbaar was door de locatie verantwoordelijke. Hier hebben we een stroomschema voor gemaakt gevolgd door diverse trainingen om goed te worden in het schrijven van reviews. Want een goede review schrijven is een vak die iedereen kan leren.

Onderhoud van je Google Bedrijfsprofiel

Onderhoud van je Google My Business Nu beheren wij de SEO voor de Google bedrijf locaties. Dit wil zeggen dat wij elke maand testen of we nog betere resultaten kunnen houden