Google Bedrijfsprofiel

Een tijdje geleden is het al aangekondigd, maar het is nu toch echt aan de gang, Google is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update, Google My Business is aangepast voor ieder bedrijf met een bedrijfsprofiel op Google.  

Misschien kwam deze update als een verrassing en kun je een aantal functies opeens niet meer vinden of is jouw volledige dashboard verdwenen. Of misschien was je hier al op voorbereid, omdat Google de update een tijd geleden al heeft aangekondigd. De uitrol van deze update werd namelijk al sinds juli verwacht. In beide gevallen is er geen reden tot paniek!

Laten we beginnen met het feit dat Google Bedrijfsprofiel niet alleen een naamsverandering is van Google My Business naar Google Bedrijfsprofiel. De lay-out ziet er anders uit maar ook de frequentie waarmee bedrijven worden getoond. Google Bedrijfsprofiel is een stuk belangrijker geworden.

Tijd om daarom te investeren in je Google Bedrijfsprofiel. Hoe belangrijk is Google Bedrijfsprofiel? Daar hebben we gelukkig een uitgebreide blog over.

Deze periode hebben we een aanbieding om jou locatie helemaal Google Bedrijfsprofiel SEO proof te maken.